OvEr Stoïk

Ik ben Joeri Voorn, oprichter van Stoïk. Ik ben een gedreven en ambitieuze inkoopprofessional die op strategisch niveau ontwikkelt en tactisch bouwt aan de ambities van organisaties. Ik ben ervan overtuigd dat externe partners veel impact hebben op het realiseren van businessdoelen voor organisaties. Regie op samenwerken is hierin cruciaal. Het professioneel organiseren van opdrachtgeverschap vertaal ik in een aanpak op gebied van inkopen en contractmanagement. Hierin streef ik bij mijzelf en anderen naar het benutten van het maximale potentieel en de juiste mindset voor resultaat. 

De naam Stoïk komt voort vanuit een stoïcijnse filosofie welke ik graag toepas in mijn werk. Deze kenmerkt zich onder andere door het stellen van vragen in plaats van te oordelen. Ik richt mij op zaken waar ik invloed op heb en zoek naar werkbare oplossingen voor vraagstukken. 

Ik heb zo’n 17 jaar ervaring in het organiseren van inkoop & contractmanagement, inkoopprofessionalisering en complexe inkooptrajecten met zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij ben ik bekend met uiteenlopende methoden en processen zoals Best Value Procurement, Dynamisch Aankoop Systeem en Europees Aanbesteden.
De afgelopen 10 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het organiseren van Vastgoedontwikkeling en Vastgoedonderhoud voor corporaties in de volledige breedte. Hierbij breng ik de verschillende belangen van partijen bij elkaar en bouw ik aan ketens en netwerken die klantwaarde realiseren. Ik streef naar een netwerkgerichte samenwerking vanuit gelijkwaardigheid met diverse (bouw)partners en stakeholders.

Mijn kenmerken: Resultaat- & oplossingsgericht | Analytisch | Strategisch | Ondernemend

OPDRACHTGEVERSCHAP
IN Co-CREATIE

Contact